2 Mayıs 2012 Çarşamba

Isıtmalı ayakkabı


47. AYMOD Fuarı’nda  bu yıl birbirinden ilginç ayakkabı tasarımları sergilendi. Tasarımlar arasında en çok dikkat çeken bel ağrılarına, romatizmaya iyi gelen ayak ısısını 65 dereceye kadar çıkarabilen ısıtmalı ayakkabı oldu.

Asya ve Asya'nın kuzeyindeki kış aylarının uzun ve soğuk olduğu ülkeler hedef alınarak tasarlanan ayakkabı, AYMOD Fuarı için ilk kez görücüye çıkarıldı. Hedef alınan ülkeler tarafından büyük ilgi gören ısıtmalı ayakkabı hakkında TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Bugüne kadar ayakkabıların tabanında değişik buluşlar yapıldı. Nefes alan su geçirmeyen ayakkabılar, taban yastıklı ayakkabılar, günlük ve yürüyüş ayakkabısı olarak tasarlanan MBT ayakkabıları gibi çok sayıda inoavatif ürünler ortaya koyduk.
AYMOD Fuarı'nda karşılaştığım ilginç ürünlerden biri olan ısıtmalı ayakkabı inovasyon açısından son derece önemli bir ayakkabı tasarımı" dedi. Büyükekşi, yaklaşık 600 kez şarj edilebilen bataryaya sahip olan ısıtmalı ayakkabının geliştirilmesi halinde askeri ve güvenlik alanlarında da çok faydalı bir ürün haline dönüşeceğini söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder