28 Nisan 2012 Cumartesi

Ayakkabı modası 2012

Ayakkabıda yeni moda fuşya, nar çiçeği, mango ve mint yeşili olacak.

Doğanın renkleri hakim olacak

2012 Sonbahar-2013 Kış sezonu için doğadan aldıkları ilhamla ayakkabı modellerine toprak ve pastel renklerini taşıyan ayakkabı üreticileri yeni modellerini AYMOD Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı'nda sergileyecekler. Yeni sezonun trend renklerini başta pastel ve toprak tonlar olmak üzere fuşya, nar çiçeği, mango ve mint yeşili oluşturuyor. Doğanın izlerini taşıyan ayakkabıları kuş tüyleri, hayvan desenleri, çiçekli baskılar süslüyor.


Erkeksi çizgiler ve eskitilmiş görünüm


2012 Sonbahar - 2013 Kış sezonunun vazgeçilmezleri arasında eskitilmiş görünüme sahip kadın ve erkek ayakkabıları yer alıyor. Fuar katılımcılarının trend danışmanları, kış sezonu için kadın koleksiyonlarında erkeksi tarzın hakim olacağını belirtiyorlar. Ayakkabılar üzerinde kullanılan aksesuarlar arasında yer alan metal fermuarlar, kilitler, fiyonk ve zımbalar eskitilmiş görüntünün şıklaşmasında önemli rol oynuyor. Yine pastel tonların hakim olduğu kadın çantalarında ise doğal vejital deriler, rugan, yılan desenleri, kare veya baklava şekillerinin örtüştüğü kapitoneler moda olacak.

Abiye ayakkabıda son trend gösterişli topuklar

Platformlar, ince burun, sivri topukların yoğun kullanıldığı abiye ayakkabılarda ise süet, yılan derisi desenler, canlı renkler ve süslü taşlar ön plana çıkıyor. 2012 Sonbahar ve 2013 Kış sezonunda erkek ayakkabıları için ise siyah başta olmak üzere kahvenin tüm tonları, gri ve lacivert tonlar tercih edildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder