28 Nisan 2012 Cumartesi

Ayakkabı modelleri 2012

2012 ilkbahar / yaz sezonu ayakkabı trendleri

 Bu sezon, ayakkabılar adeta şeker gibi. Birbiriyle uyumlu ve uyumsuz renklerden oluşan ayakkabılar vitrinleri süslemeye başladı bile. Alışılmışın dışında, nar çiçeği, elektrik mavisi, mint yeşili, fuşya gibi renklerin ağırlıkta olduğu ayakkabılar artık her türlü kombinde kendine yer buluyor. Örneğin siyah düz ve sade elbisenizi, nar çiçeği renginde bir ayakkabı ile kombinlemek bu yazın vazgeçilmez trendleri arasında yer alıyor.


Topuklu ayakkabılar şüphesiz her kadın için apayrı bir tutkudur. Ancak bu yaz sezonunda topuklar uzuyor! Bu yazın en konforlu trendlerinden olan platform topuklar sayesinde kadınlar, hem şıklığı hem de rahatlığı aynı ayakkabıda buluşturma fırsatına sahip olurken, 12 cm’yi aşan topuklarla hayallerini süsleyen boya kavuşabilirler!

 Bu yaz renkler kadar çiçek desenleri de oldukça yükselişte. Daha çok kıyafetlerimizde görmeye alışkın olduğumuz, baharı anımsatan neşeli çiçek desenleri bu sezon ayakkabılarımızı süslüyor. Çiçek desenlerinin yanı sıra alışılmamış figürler de ayakkabıları süsleyen detaylar arasında yer alıyor.

Geçtiğimiz yıllarca sıkça gördüğümüz “Oxford Tarzı” topuklu ayakkabıları andıran kolej tipi babetlerin asil şıklığı her kıyafetinize uyum sağlayacak gibi görünüyor. Spor ve salaş tarzından vazgeçemeyen hanımlar için de alternatifler oldukça fazla. Keten ve kanvas kumaşlardan üretilen tüy gibi hafif spor ayakkabılar, bu sıcak yaz aylarında hem büyük bir rahatlık hem de salaş / bohem tarzlara uygun farklı bir şıklık getiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder