28 Nisan 2012 Cumartesi

Gelin ayakkabıları önerileri

Gelin ayakkabısı nasıl olmadır? Rahat ve şık. Gelinliğin altından görünmeyeceğini düşünseniz de, ayakkabı kenardan köşeden mutlaka görünür. İşte size ilham verecek gelin ayakkabıları.

Gelinlik seçiminden sonraki iş olan ayakkabı seçimi, önemli bir konudur. Genelde, gelinlikle uğraşıldığından ayakkabı alışverişi aceleye gelir ya da sona bırakılır ama bütün gece yorgunluğu ayaklarınızın çekeceği düşünüldüğünde, ayakkabıların rahat olması ilk koşuldur.
Gelinliğin altına topuklu ayakkabı giymek zorunluluk değil ama topuklu ayakkabının verdiği havayı başka hiçbir model veremez. O yüzden baştan topuklu giyip, gecenin ilerleyen saatlerinde yanınızda getirdiğiniz düz bir ayakkabıyla değişiklik yapabilirsiniz.

Zaten yüksek ihtimalle ayaklarınız da şişecektir, topukluları çıkarıp spor bir ayakkabı ya da babet giyebilirsiniz. Artık bir çok gelin öyle yapıyor.

Uzun saatler boyu ayakta kalacağınız düşünülürse, ayakkabınızı seçerken dar olmamasına ve parmaklarınızın ayakkabı burnuna dayanmamasına dikkat edin. Hatta burnu açık bir ayakkabı tercih edin. Arkası ve burnu açık ayakkabılar ile çok rahat uzun saatler geçirebilirsiniz.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder